Hurtigporte

Scroll ned

Ring til mig

Ring til mig

Men en hurtigport fra MBM får du en port, der med sin fleksible port-dug er designet specifikt til passager med meget trafik frem og tilbage. Hurtigporte kan f.eks. anvendes som indvendig døre mellem to industriområder, eller som transitområde på vej til udendørsarealer.

Som navnet indikerer, sikrer en hurtigport en kort åbne- og lukketid, hvilket mindsker gener fra evt. vind, lugt og støv. Tilmed formindskes varmetabet til et minimum.

Hurtigporte er selvreparerende

Det er en mulighed at få hurtigporten leveret med selvreparation. Det betyder, at porten efter en påkørsel automatisk går tilbage til sin udgangsposition. Det giver store besparelser på reparationer.

Unik fleksibel port-dug

Hurtigportens port-dug er fleksibel og leveres i PVC eller polyester. Port-dugen fås også i adskillelige farver, og med mulighed for vinduespartier i flere forskellige størrelser og former. Vinduespartiet kan sikre gennemsigtighed og naturligt lysindfald, der forbedrer arbejdsmiljøet og også arbejdssikkerheden, da man allerede har visuel kontakt langt fra.

Større sikkerhed

Hurtigportene fra MBM kan som sagt også leveres med en elektronisk sikkerhed, der betyder, at porten returnerer til sit udgangspunkt, såfremt det møder en forhindring under lukningen.

Ligeledes kan den leveres med sikkerheds-fotoceller i karmen. Det fungerer som en infrarød stråle, der registrerer selv små forhindringer i portåbningens linje. Når bare en enkelt stråle brydes aktiveres systemet, der får porten til at vende tilbage til sit udgangspunkt. På den måde beskyttes både port, medarbejdere, køretøjer og materialer, der er på vej igennem porten.

Mine Produkter

Gratis opmåling og rådgivning

Se mit udvalg af porte i egne omgivelser

– det er ganske gratis.

Kontakt mig i dag