Garageport Holstebro

Vælg den rigtige garageport

Scroll ned

Ring til mig

Ring til mig

Der skal foretages mange valg, når man køber en garageport. For en garageport kan fås i uendeligt mange typer, størrelser og materialer. Det vigtigste er at finde lige præcis den garageport, der er rigtig for dig.

Jeg har et stort udvalg af garageporte i alle typer og udformninger, så vi sammen kan finde lige præcis den garageport, du ønsker dig. Hvad end du har tanker om en ledhejseport, rulleport, vippeport, eller om du blot er interesseret i tilbehør til porten, såsom døre, vinduer og automatik.

Når du skal til at overveje, hvilken garageport du skal anskaffe, er det vigtigt først at se på garagens konstruktion. Altså hvilken bredde og højde skal garageporten have, ud fra, hvor meget fri-størrelse, der er i rummet. Ledhejseporte og rulleporte er pladsbesparende og sikrer, at hver en kvadratmeter i garagen udnyttes, mens en vippeport kræver mere plads.

Herefter skal du overveje stilen og materialerne. Jo bedre garageporten matcher selve garagen og resten af huset, jo bedre finish og færdigt look opnår du. Som standard tilbyder jeg garageporte i hvid og brun, samt mange forskellige træfolier, der giver træ-look. Derudover kan der naturligvis altid hjemkaldes andre RAL-farver mod en merpris, så portfarven matcher dit ønske farve 100%.

Jeg tilbyder ALTID gratis og uforpligtende opmåling af din garageport, samt rådgivning omkring potentielle løsninger. Jeg vil altid foreslå det port-system, som jeg mener er mest optimal for dig, ud fra din garages specifikationer og dine ønsker til garageporten.

Ønsker du det, kan jeg lave et uforpligtende tilbud, samt fremvisning af sektionsprøver i dine egne omgivelser, så du i ro og mag kan danne dig et rigtig indtryk af, hvordan garageporten vil komme til at se ud.

Ring og bestil en tid til uforpligtende og gratis opmåling på tlf. 22 33 51 92, eller udfyld min kontaktformular online.

Mine Produkter

Gratis opmåling og rådgivning

Se mit udvalg af porte i egne omgivelser

– det er ganske gratis.

Kontakt mig i dag